Wie zijn wij

Hoi,


Wij zijn groep 8 en we zitten met 25 kinderen in de klas. Welke gezellige kinderen zijn dat dan allemaal? Melle, Wesam, Emmelie, Jaimy Leigh, Madelief, Noud, Jarnick, Sterre, Noor, Herniek, Floor, Jesse, Nienke, Henrike, Esmée, Julian, Stan, Trenn, Laurens, Myrèse, Soraya, Reinout, Luca, Anika en Michelle.
We hebben een juf en een meester: meester Thomas en juf Esther. Op maandag, donderdag en vrijdag hebben we meester Thomas en op dinsdag en woensdag juf Esther.

Wat doen we zoal? We bereiden ons zo goed mogelijk voor op de grote stap die we na de zomervakantie gaan maken: op naar het VO! Er zijn vakken die we iedere dag krijgen, bijvoorbeeld rekenen en spelling. We leren heel veel over de Nederlandse taal, staartdelingen, breuken en ga zo maar door! Eens per week krijgen we ook geschiedenis en aardrijkskunde. Twee keer per week gaan we sporten in d'Overtoom: op maandag en donderdag. Even lekker bewegen! Verder werken we op school met de methode 'Vreedzame school'. Hier leren we hoe we met elkaar om moeten gaan, maar ook leren we meer over onszelf. We leren ook debatteren en opkomen voor jezelf of voor een ander. Op dinsdag krijgen we wekelijks muziekles van meester Thomas. Dan worden regelmatig de drumstellen, (bas)gitaren, ukeleles, cajons, piano's en nog veel meer muziekinstrumenten erbij gehaald. Juf Esther is dol op drama en crea! Dat komt goed uit, omdat we aan het eind van dit schooljaar een musical moeten opvoeren. Dat moet goed komen dus!

Verder proberen we er iedere dag een gezellige en leerzame dag van te maken. Een gezellig sfeertje in de klas vinden we erg belangrijk, dus daar doen we dan ook allemaal ons best voor.

Benieuwd hoe het nu precies gaat? Kom gerust eens in de klas een kijkje nemen.

Groetjes groep 8!

Leerkrachten

Media ICT Bekijk het laatste huiswerk & nieuws
Kindcentrum Ichthus biedt passend onderwijs
op de basisschool!